2024 Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat ayında burcunuzda hangi gelişmeler görünüyor? Ünlü Astroloji yazarı Filiz Özkol Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. 2024 Şubat ayında aile, aşk, iş ve günlük hayatlarında neler yaşanacak? Şubat 2024 aylık burç yorumlarına göz atıyoruz.

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
23 Ocak 2024 Salı 12:47 | Son Güncellenme:
24 dakika okunma süresi
Şubat Ayı Burç Yorumları

Şubat 2024 Aylık Burç Yorumları Neler Söylüyor?

Astroloji yazarı Filiz Özkol tarafından kaleme alınan Şubat ayı burç yorumlarında, ilişki, sağlık, aşk, para, iş, eğitim durumunuz ile ilgili Şubat ayı burç yorumları; koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu 2024 Şubat Ayı Burç yorumları...


Koç Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Şubat ayı çalışma evinizde gerçekleşen olumlu açı, finans konularında daha aktif olmanızı sağlayacak. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimler yapabilirsiniz. İlişkilerinizi gözden geçirerek, aksayan yönlerini açığa çıkarın. Partnerinizle aranızda sorun olan mesleki çabalarınızın, aşk hayatınızın önünde olması ikilemini çözmelisiniz. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin duygularında karışıklığa neden olacaktır.

Kariyerinizde olumlu pozisyonların içinde olacaksınız. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. 9 Şubat'ta Yeni Ay Kova burcunda doğuyor. Daha çok çalışıp, daha çok kazanacaksınız. Birçok değişim sizi bekliyor. Bu yüzden, kararlı olduğunuz konularda meydana gelen değişimler sizi gerebilir.

Sosyal çevrelerde dolaşacak ve kendinizi daha iyi hissedeceğiniz alanlarda olmak isteyeceksiniz. Aşk yaşantınız daha önemli olacak. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve evlilikle ilgili ciddi aşamalar içinde olacaksınız. 24 Şubat'ta Dolunay Başak burcunda gerçekleşiyor. Sinir sisteminizi yormamalısınız. Vitamin ve mineral dengenizi korumalı, uyku düzeninize dikkat etmelisiniz.


Boğa Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Şubat ayı, ciddi bir işe başlamak için uygun bir zaman. Önce yadırgayacağınız ama daha sonra benimseyeceğiniz bir iş teklifi gündeme gelecek. Hedeflerinize uygun fırsatları ruhsal evinizdeki Jüpiter'den alacağınız destekle birleştirebileceksiniz. Sevgili Boğa'lar, yeni konulara da ilgi gösterirseniz yaşamınız boyunca ufkunuzu açacak bir iş potansiyelinizin içinde olacaksınız. Fakat her zamanki eğlenceli yönlerinizle kendinizi bilgi yoğunlaşmasından alıkoyabilir, hayatınızın önemli iş fırsatlarını kaçırabilirsiniz. Sizi, daha ciddi olmaya davet etmekte yarar var.

Bu ay güçlü gruplar içinde olma arzusu ile arkadaşlarınızla bütünleşmeyi sağlayacak işler peşinde olacaksınız. 9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor. Seçeceğiniz arkadaşlarınızın çalışma hayatınızda size fayda sağlayacak tarzda olmalarına dikkat ediyorsunuz. Bu, ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir.

Takıntılı ve platonik bir aşka da hazır olun. 24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. Bu nedenle, katılacağınız yemekli grup toplantılarınızda konu ile ilgili konuşmalardan etkilenmemeye gayret gösterin.


İkizler Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay, akıllı insanlar dikkatinizi çekiyor. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak, çevrenizi yönetmek ve aynı zamanda onlarla bütünleşmek isteyeceksiniz. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjinizi birleştireceksiniz.

9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor. Bu dönem akademik kariyer yapmak isteyecek veya yarım kalan öğreniminizi tamamlayabileceksiniz. Yakın çevrenize güven duygusu içinde, onlarla yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. 24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. Duygusal konulara daha ince bir yaklaşım göstereceksiniz. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz.

Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız. Siz zaten ilişkiler konusunda mükemmelsiniz. Hangi ortamda olursanız olun inanılmaz bir aşk enerjisini üzerinize çekiyorsunuz. Çevrenizi düşüncelerinizle aydınlatacaksınız. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Kendinizi özgür hissettiğiniz müddetçe, pozitif ve iyi hissediyorsunuz. İstenmeyen kazalara neden olabilirsiniz.


Yengeç Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay kariyerinizle ilgili idealleriniz ve istekleriniz ön plana çıkarıyor. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Bu süreç içerisinde parasal konulardaki aktiviteleriniz ile duygusal konularınızı bir arada dengeli olarak götürebilmelisiniz. Duygularınızla ilgili "ben bilirim" tavrı partnerinizi öfkelendirecektir. Hatta ilişkinizi geçici bir süre için dondurabilir ve sizi duygusal anlamda incitebilir.

Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcılık beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. 9 Şubat'ta Yeni ay Kova burcunda doğuyor. 24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli ve ilişkilerinizde hayalleriniz yüzünden çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız.

Olumsuz sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız, dikkatli olmanızda yarar var. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz sizi yeni yaşantınıza hazırlayacaktır. Realiteniz yükseliyor. Önsezilerinize güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. Güçlü duygular ve önemli öğretilerinizi içselleştireceksiniz. Çevrenizle ilgili büyük projelerinizi gerçekleştirmek için elinizde müthiş bir kozmik enerji var.


Aslan Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay hedeflerinizle ilgili konularda heyecanlarınız ön plana çıksa bile, otokontrolünüz sürekli olarak sizi tetikte tutacak. Arkadaşlarınızla yürüttüğünüz bir proje varsa sonuç alacaksınız. Değişik konularda, planlarınızın sınırlarını daha da genişleteceksiniz.

Sevdiğiniz insana karşı hoşgörülü tutum içinde yaklaşırken, bu tavırlarınız özgürlüğünüzü teslim etme anlamına gelmemeli. "Özgürlük" ve "hoşgörü" duygularını dengede tutarak da çok güzel aşklar yaşayabilirsiniz. Fakat, özgürlükçü davranacağım diye de partnerinizin masum isteklerine karşı da kırıcı olmayın. Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı, unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz.

Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşıt Plüton, yapacağınız tüm işlerde eğlenceli bir şekilde ilerlemenizi sağlayacak. 9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor. 24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. Ayın ilk günlerinde ayaklarınızı, karın ve genital bölgenizi üşütmemeli, dış etkenlere karşı korumalısınız. Ayın ikinci yarısı yüzünüzü ve başınızı korumalısınız. Değişen hava koşulları sizi olumsuz etkileyecektir.


Başak Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir, mantıklı işleri beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak.

Satürn, karşıt evinizde ilerlerken alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Nostaljik düşünceleriz ortaya çıkacaktır. Yine bu dönem ihmal ettiğiniz ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. Plüton, sağlık evinizde ilerliyor. Yakınlarınızdan birinin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Özellikle yaşlı kişilerin problemlerini çözümlemek size manevi açıdan da iyi gelecektir.

9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor. İç dünyanız çok zengin. Her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Partnerinizle ilgili aranızda netleştirmeniz gereken sorunlarınız için hala zamanınız var. Geçen aydan kalan olaylara çözüm getireceksiniz. İlişkilerinizi zorluklar içinde yaşıyorsunuz. Fakat artık problem yaratan konuları çözmeniz gerekiyor. 24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. Dişler, dizler, kemikler, bu ay dikkat edilmesi gereken organlarınız. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli.


Terazi Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Genel olarak, kişiselliğinize yönelik bilinçaltı düşünceleriniz ön planda olacak. İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Bir amaca yönelik çabalarınızda, takıntılarınızın çok fazla payı olacak. Bu nedenle düşündüğünüz şeyleri uygulamaya koymadan önce ayrıntılı bir analiz yaparak, artı ve eksileri birer birer tartmanız gerekiyor.

Bilinçaltına attığınız düşünceleriniz giderek belirginleşiyor; hayata geçirmek istiyorsunuz. İsteklerinizdeki artış büyüyor; duygularınızın ve kendi doğrularınızın rehberliğinde harekete geçeceksiniz. 9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor. 24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor.

Bu ay sağlık evinizde Neptün'den olumlu destek alıyorsunuz. Ön planda olan eğlence yaşamınız ve zevkleriniz nedeniyle rahatsızlıklar meydana gelebilir. İstemediğiniz halde vücudunuz yağlanabilir ve kan tablonuz bozulabilir. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız.


Akrep Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu ay, eğlenceli ve sizi oyalayan olayları gündeme getirecektir. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedecek ve onlarla ilişkilerinizi olumlu tutmayı başaracaksınız. Ayın ilk günlerinde sosyal yönleriniz ortaya çıkacak. Yolunda gitmeyen sosyal ilişkileriniz yön değiştirecek, şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız.

Yanlış dostluklar biterken, akabinde başlayan yeni dostluklardan çok şey kazanacaksınız. Özellikle size yeni bir prestij kazandıracak olaylar yaşayacaksınız ve yeni çevrelerde eskisinden çok daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. 9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor.

24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. Sosyal ve aşk evinizde ilerleyen Neptün, ani gelişen duygusal çekimleri ve sonradan pişman olacağınız aşk ilişkilerini ortaya çıkaracaktır. 5 Şubat'ta Dolunay, Aslan burcunda gerçekleşiyor. Ailenizdeki bireylerin sağlık sorunlarının olumlu olacağı günlerdesiniz.


Yay Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler içinde olacaksınız. Girişimlerinizle ilgili patronların gözüne girecek ve beğendikleri alanlara geçiş yapacaklar.

Yanınızda çalışan kişilerin iş performansı sizin hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak biçimde olacak. Rutin işleriniz, gündelik çalışmalarınızda, cesur ve akıllıca planlarınızı sergileyeceksiniz. Entelektüel arkadaşlarınızla yaptığınız ortak çalışmalar ses getirecek. Böyle bir günde, gelecekteki ortamınızın ilk adımlarını atacaksınız. Yabancı ülkelere yapacağınız seyahatler önemli olacak.

Karşınıza çıkan kişiden etkileneceksiniz. Onunla ortak alanlarınızın olması, sizi ona daha çok yaklaştıracaktır. Fakat temkinli olmanızda yarar var. Çünkü duygularınız zamanla yerine oturacaktır. 9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor. 24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Sinirsel rahatsızlıklar ve sindirim sistemi sorunları yaşayabilirsiniz. Baş bölgenizle ilgili kazalara dikkat etmelisiniz. Ayrıca kollarınızı, ayaklarınızı, uyluk kemiklerinizi ve dizlerinizi korumalısınız. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine, gerekli odaklanmayı sağlamalısınız.


Oğlak Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. Kısıtlanmaya gelemediğiniz için de problemleri nedensiz bir şekilde abartacaksınız.

Uzun süren bir ortaklığınız varsa, bu konuda kesin kararlar alacaksınız. Bu ay eşinizle yoğun duygu alışverişi içinde olmanız, yeni ve kökten kararları gündeme getirebilir. 9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor. Sosyal statünüz artıyor. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir aydasınız. Anlamlı ve iğneleyici sözlerinizle partnerinizi, çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Soğuk havalara karşı tedbiri elden bırakmayın ve cildinize özen gösterin. Sindirim sisteminizi yoracak şekilde beslenmeyin. Her konuda, dalgınlıklara meydan vermeyecek şekilde dinamik olun. Kafanızı meşgul eden ve içsel olarak sizi rahatsız eden ruhsal karmaşalar, nihai aşamada fiziksel sağlığınızı da olumsuz etkileyebilir.


Kova Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay Plüton, kişisel evinizde ilerlemeye başladı. Kariyerinizdeki düzelmelerin zevkini çıkarmak için önünüzde daha zaman olacaktır. Yanlış anlaşılmalar ve iş yerinizde yapılan dedikodulardan etkilenebilirsiniz. Küçük hesapların dönmesi, sizi kalıpların arasına sıkıştırabilir ve düzelen işlerinizin keyfini çıkarma konusunda zorlanabilirsiniz.

Dostlarınızın sırları konusunda ketum davranacaksınız. 9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor. Yakın dostlarınızın sözlerinden ve davranışlarından etkileneceksiniz. Bu dönemde yanlış düşünceler içinde çevrenizi yargılarken, eleştirel yaklaşımda bulunabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir.

24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. Suskun ve gizemli bir havaya girecek, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Bulunduğunuz topluluklarda yanlış anlaşılma riski hep vardır. Özgün tavırlarınız, karşınızdaki kişiler tarafından ters algılanabilir. Yine bu dönemde risklere karşı sizi uyarmalıyız. Uykunuza dikkat edin ve küçük kazalara karşı tedbirli olun. Mars, İkizler burcunda. Öfkenizi kontrol altında tutmalısınız.


Balık Burcu - Şubat 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay birçok yerden maddi değerler gelecek ve isteklerinizde büyük bir artış olacak. Planladığınız projelerde, parasal konularda istediğiniz bolluğa kavuşacaksınız. Fakat harcamalarınızdaki artışları da düzenlemek zorundasınız. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı günler sizi bekliyor. Yaşam parametrelerinin olanakları sizin emrinize sunulmuş durumda.

İş arkadaşlıkları, grup çalışmaları gibi aktiviteler ve kişisel tatminleriniz doğrultusunda çalışmalar içinde olacaksınız. İlişkilerinize derin bir duygusallık hakim. Aşkı algılama biçiminiz öylesine farklı ki sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygusal olarak ne aradığınızı ayrıntılı olarak düşünmelisiniz. Çünkü yaşadığınız kaoslar giderek artabilir. Yaşadığınız çelişkileri, karşı tarafa da yaşattığınız zaman iş çığırından çıkabilir... 9 Şubat'ta Yeni Ay, Kova burcunda doğuyor.

Sevdiklerinizden alacağınız güç çok önemli. Girdiğiniz ortamlarda, kendinizden emin tavırlarınız ve etkileyici cümlelerinizle hayranlık duygusu uyandırabilirsiniz. 24 Şubat'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. Enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz. Stres ve olumsuz şartlar midenizi, sinir sisteminizi olumsuz etkileyebilir; kendinizi korumalı, uyku düzeninizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz. Fazla yoğunluktan yorgun düşebilirsiniz. Tansiyon sorunu olanlar dikkatli olmalı. Sinirsel felçler ve kazalara yol açabilecek olaylardan sakınmalısınız.


Burcunuza Göre Kiminle Tatile Çıkabilirsiniz?

2024 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

En İyi 10 Astroloji Hesabı

EN ÇOK OKUNANLAR

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

10 dakika okunma süresi
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği
Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

Ipekyol x Elie Saab İş Birliği

1 dakika okunma süresi
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey
“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

“Kimler Geldi Kimler Geçti” Dizisi Hakkında Her Şey

3 dakika okunma süresi
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı
Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

Arzu Nesnesi: Hailey Bieber'ın Rhode Telefon Kılıfı

1 dakika okunma süresi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi
Özge Gürel ile Dubai Keşfi

Özge Gürel ile Dubai Keşfi

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

2024 Altın Küre Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?
25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

Mart Ayı Burç Yorumları
Mart Ayı Burç Yorumları

Mart Ayı Burç Yorumları

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler
Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

Belçim Bilgin Hakkında Bilinmeyenler

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı
Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

Mercedes Benz'in Yeni E-Serisi Lansmanı

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?
8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar
Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

Saat&Saat ile Mutlu Yıllar

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

11 Ocak Oğlak Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Ocak Ayı Burç Yorumları
Ocak Ayı Burç Yorumları

Ocak Ayı Burç Yorumları

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?